top of page
Become a partner.jpg

Bliv partner

Opsigtsvækkende event- og techløsninger for en bedre kundeoplevelse. 

Vores Services

Volt er din festival- og eventpartner, når det kommer til serviceløsninger, der forbedrer kundeoplevelsen. Tjek mulighederne ud nedenfor, eller skriv til os og fortæl os om din gode idé, og hvordan vi måske kan hjælpe dig.

2022_06_25_Preo_Live_VOLT_Roskilde_Festival_day_1_00005_edited.jpg

Brand-aktivering

Locker 1.jpg

Festival/Event-udlejning

Screenshot 2023-01-25 at 09.31.18.png

Customised Volt

Kunne du tænke dig at se dit brand på nogle af Danmarks mange festivaler? Bliv en officiel festivalpartner og generer leads, skab brandbevidsthed og få et bedre investeringsafkast. Tidligere har vi samarbejdet med 3 Mobil, Hedvig Home Insurance og Alm. Brand. Fortæl os om dit mål, og lad os hjælpe dig med at nå det. 

Med vores mange udlejningstjenester tilbyder vi en komplet digitaliseret kunderejse, der forenkler booking og afhentning af en service. Udover vores bærbare telefonopladningsløsning Volt, samarbejder vi i øjeblikket med SOUNDBOKS og Mylocker om at levere SOUNDBOKS batteribytte- og skabsløsninger til de danske festivaler og sportsbegivenheder. 

Vores farverige silikone-sleeves dobler i funktionalitet. De beskytter vores Volt mod et støvet festivalmiljø og daglige stød, men det gør også underværker som brand-promotor. Gennem årene har vi arbejdet med flere brands for at skabe specialdesignet Volt, brugt til lanceringsfester og/eller i gaveposer  

_DSC9463_edited.jpg

Hvordan kan vi hjælpe? 

Fortæl os din gode idé, og hvordan du ønsker vi skal hjælpe dig, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Tak for din indsendelse!

Samarbejdspartnere

Gennem årene har vi haft mulighed for at samarbejde med nogle fantastiske mennesker og virksomheder fra forskellige lande. 
Vores samarbejder fokuserer generelt på ROI, skabelse af brand-awareness og generering af leads.

bottom of page