top of page

Køb Volt

Hvilke festivaler skal du på i år?

Forudbestil din Volt her, og undgå at løbe tør for strøm under festivalen!

Er du nysgerrig efter, hvilke andre tjenester vi tilbyder, så tjek dem ud nedenfor!

Jelling-Musikfestival.png
heartland.png
COPENHELL.png
roskildefestival.png

Vores produkter er solgt gennem Roskilde Festivals Shop

smukfest.png
Screenshot 2023-01-10 at 09.29.22.png

Ønsker du at købe flere Volt? Få et tilbud her!

Vi har udvidet vores sortiment af Festival Services!

Løbet tør for strøm? - Book din Volt Charger her, for altid at have strøm ved hånden ! 
Træt af lunkne drinks? Har du brug for at holde din mad kold? - Tjek vores Cool Lockers!
Vil du holde festen i gang, men din SOUNDBOKS er løbet tør for strøm? - Byt dit SOUNDBOKS-batteri til et nyt! 
Skal du opbevare nøgler, pas eller andre vigtige ting? - Lej et skab! 
Læs mere herunder, eller book dit udstyr via ovenstående festival links.

Vi elsker festivalerne. Du elsker at have det sjovt, men du hader, når din telefon løber tør for batteri. Med Volt Charging Service er du aldrig uden strøm til det perfekte foto, eller når du skal kontakte dine venner. Forudbestil din Volt nu, og afhent den, når du ankommer til festivalen. 

Vores Volt Charging Service dækker dig for hele festivalen og giver dig mulighed for at bytte din Volt en gang om dagen til en fuldt opladet Volt. Hvis du allerede har en Volt, skal du ikke betale depositum, men hvis du er ny ved Volt, kræver vi et depositum på 200 DKK, som vi returnerer til dig, når du afleverer din Volt. Husk, at din Volt kun kan returneres på den festival, du købte den på det givne år. 


Kunne du tænke dig at beholde din Volt? Ingen problemer! Vi beholder dit depositum, og du beholder Volt. Hvis du fortæller os, at du gerne vil beholde Volt, giver vi dig et gratis kabel til at oplade din Volt derhjemme med. 

Buy Volt (1).jpg
Soundboks Battery swap.jpg
SOUNDBOKS Logo.png

Swapping Service by Volt

Hold festen i gang og musikken kørende! Med vores SOUNDBOKS Swapping Service vil du være i stand til at spille musik til den lyse morgen! Pre-book dit ønskede antal swaps! 


Vores SOUNDBOKS-bytteservice er en simpel batteri-swap-løsning i samarbejde med SOUNDBOKS. Så forudbestil et bestemt antal swaps eller køb dem på festivalen. Når dit batteri er løbet tør for strøm, så grib en ven og gå til en af vores boder for at skifte dit batteri. Uanset din SOUNDBOKS-model, har vi batteriet, så bare rolig, hvis du har en ældre model, vi har batterier til alle udgaver. 

Cool Locker

Har du allerede oplevet luksusen med kold øl og vin på festivalerne? We know! Det er ikke noget du vil give afkald på igen! Og hvis du ikke har prøvet det endnu, what are you waiting for?! 


Pre-book din Cool Locker for at få direkte adgang ved ankomsten til festivalen! En Cool Locker er et must have, hvis du er træt af varme øl, ønsker at holde din mad kold eller har brug for at opbevare medicin køligt.

Alle skabe er indstillet til en temperatur mellem 3-6 grader. Alt, hvad vi kræver, er et lille service beløb samt et depositum, som vi vil refundere, når din Cool Locker er rengjort og låsen returneret. 

Locker.jpg
Locker 1.jpg

Skabe

Dags-billet? Opbevar din taske eller andre personlige ejendele, mens du frit strejfer rundt på festivalen, uden at bekymre dig om dine ting!

 

Deltager du i en festival eller begivenhed? Men kun i en dag? Vi ved hvor irriterende det kan være at slæbe tasker eller jakker etc. rundt. Med et skab kan du trygt opbevare dine ejendele i en given periode, og til enhver tid få adgang til dem uden ekstra omkostninger. Det eneste, vi kræver, er et lille service beløb samt depositum, som vil blive returneret, når du har tømt skabet.

Lej dit udstyr

Provided by Roskilde Festival

Vil du være med til at gøre vores festivaler grønnere? Hvorfor ikke starte med at leje dit campingudstyr! 

Med Lej dit udstyr har du et udvalg af campingudstyr at vælge imellem, alt efter hvad du har brug for, så tjek det ud og find lige det du har brug for!

 

Ved at leje dit udstyr hjælper du Roskilde med at gøre festivalen grønnere og slutter dig til kampen imod affald, der efterlades på festivalen. Ydermere behøver du ikke at slæbe dit campingudstyr med dig, hvilket betyder en næsten ubesværet tur til festivalen, ved ankomsten afhenter du blot dit forudbestilte udstyr og slår det op med dine venner.
Der kræves et lejegebyr samt et depositum, men depositummet refunderes, når du afleverer dit lejede udstyr.

 

På lager: telte, pavilloner, luftmadrasser, stole og borde.

Check og forudbestil dit udstyr direkte ved Roskilde Festival.

Rent a Camp.jpg
bottom of page