top of page

Kom med Volt på Festival

som Content Creator!

2023_27_06_Volt_Roskilde_Festival_0035_Edit (2).JPG


Har du en TikTokker gemt i maven, og har du lyst til at bringe den til den danske festivalscene? - Bliv en del af vores content creator team! 

Vi leder efter nogle kreative sjæle, som elsker festivaler og har et ønske om at skabe nye trends på TikTok. Vi forsøger i øjeblikket at samle et helt nyt Content Creator-team for at vække vores TikTok-kanal. Vi vil være det unge publikums festivalven nummer 1. Om det er relaterbare festivalsituationer-, festival-lifehacks-, pakkelister-, what's in my bag-, lip syncs-, dance offs- indhold eller noget helt andet, er det lige meget, vi stoler på, at du genererer flere visninger! 

Så hvis du allerede har en masse ideer til indhold, som relaterer til festivallivet (Et begreb åbent for fortolkning) og forberedelserne, er du måske den frivillige, vi leder efter! 

Altså, hvad skal jeg helt præcist?

 

Du skal lave TikToks fra vores profil @getVolt, og være en del af en gruppe, som skal fungere som vores ansigt udad til! Vi forventer, at du bruger cirka samme antal timer på opgaven, som alle andre frivillige skal bidrage med på den givne festival, og timerne placeres før, under og efter festivalen, så det passer dig. Hvis du har lyst til at bruge ekstra tid på opgaven, så kvitterer vi selvfølgelig med god energi og ekstra goder på festivalen (det kan du høre mere om, hvis vi tænker, der er et match).

 

Derudover skal du have en enkelt vagt i en af vores mange boder, hvor der vil være fokus på at vise hvad/hvem Volt er.

Festivaler

Vi skal bruge Content Creators, som har lyst til at deltage på én eller flere af følgende festivaler:

Når du ansøger, bedes du angive hvilke(n) festival(er), du ønsker at deltage i. 

Og hvad tilbyder I?

Udover partoutadgang til den valgte festival og adgang til frivilligfaciliteter, får du en unik mulighed for en anderledes og meningsfuld frivilligindsats, hvor du kommer til at udvikle dig som Content Creator, måske er du allerede igang på din egen kanal, måske drømmer du om det - vi tilbyder dig mulighed for at prøve ideer af, sparre med andre og kyndig guidance af vores marketing team. Du har i højere grad mulighed for at tilrettelægge dine timer selv, og får stor frihed til at udfolde din kreativitet.

Det lyder fedt - hvordan kommer jeg i betragtning?

Vi er mega glade for, at vi har fanget din opmærksomhed! Hvis du vil fange vores, så optag/ lav en TikTok, som relaterer sig til ordet 'festival', download den og send den til os på Marie.Glud@getvolt.dk, skriv 'Content Creator' i emnefeltet. Du skal være minimum 18 år. Vi glæder os til at se, hvad du finder på! Du hører fra os i løbet af de næste uger.

bottom of page