Kan jeg være frivillig sammen med en ven?


I skal begge ansøge og godkendes til at blive frivillige. Vi kan desværre ikke garantere, at der altid er to ens vagtpakker ledige i samme bod. Vi anbefaler derfor, at I også kigger efter lignende vagtpakker i forskellige boder - så får I både masser af nye venner og fri samtidig, det er da win-win!
Kan jeg bytte mine vagter?


På Roskilde Festival har du frem til den 15. juni mulighed for at bytte din vagtpakke, såfremt at der er en anden pakke ledig, som du hellere vil have. Efter den 15. juni låser vi vagtplanerne, og det er derfor ikke muligt at bytte vagtpakker herefter.
Hvad er et Frivillig-depositum?


Når du bliver godkendt som frivillig, skal du skal betale et depositum på 600,- Depositummet opkræver vi for at sikre, at du vil være frivillig. Efter festivalen tilbagefører vi dit depositum til samme kort, som det er betalt fra, hvis du har gennemført alle dine vagter.
Får jeg adgang til medarbejdercampen?


På Roskilde Festival kan du, når du har valgt en vagtpakke, booke en plads i medarbejdercampen. Dette gøres på din profil i people. Husk, kun at gøre det, hvis du skal bruge den, og at pladserne kan blive udsolgt. Det er ganske gratis og her er adgang til gratis varme bade.

BLIV FRIVILLIG

Du bliver en del af Volt-familien med mere end 600 kollegaer i løbet af festivalsæsonen. Vi er bragt sammen af vores fælles kærlighed til festivaler, så det er vigtigt at vi har det sjovt sammen - både på vores vagt og bagefter! 

Du vil få en gratis Volt service, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm. 

Du har indflydelse på din egen vagtplan, så du kan undgå at gå glip af din favoritkoncert. På Roskilde Festival har vi omkring 30 forskellige boder, så du kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

Du vil altid blive støttet af din Team Leader, som vil give dig alt den information, du skal bruge for at give en god service. 

Klar på mere ansvar? 

Bliv Teamleder

Hvor meget skal jeg arbejde som frivillig for Volt?


Din tidsplan afhænger af, om du arbejder før, efter eller under festivalen. Volt følger festivalens regler angående antal frivillighedstimer, medmindre andet er angivet.
Roskilde Festival 4 x 8 timer (3 x 8 hvis du alene arbejder i musikdagene)
Northside 2 x 8 timer
Heartland 2 x 6 timer
Tinderbox 2 x 8 timer
Smukfest 3 x 8 timer
Copenhell 2 x 8 timer
Jelling Festival 2 x 6 timer
Langelands Musikfestival 3 x 8 timer.
Hvor gammel skal man være for at blive frivillig for Volt?


På de fleste festivaler, herunder Roskilde Festival og internationale festivaler, skal du være 18 år for at være frivillig for Volt. På både Langelandsfestival og Jelling Musikfestival skal du være fyldt 16 år.
Skal jeg selv vælge vagter?


Du kan vælge dine egne vagter på vores frivilligportal, når vi nærmer os den pågældende festival, og du har betalt dit depositum. På Roskilde Festival består vagtpakken af 4 vagter af 8 timer medmindre andet er angivet.
Hvordan vælger jeg mine vagter?


På frivilligportalen kan du vælge mellem forskellige vagtpakker. Vær opmærksom på, at de konkrete arbejdsopgaver kan variere. Det vil fremgå af beskrivelsen af vagtpakken, hvilke opgaver du skal varetage.